Vivalon-Kirkkaasti parempi

Terassilasitus: avaa ovi kesään kehyksettömällä liukulasituksella

Kun kesä lähestyy ja päivät pitenevät, monien omakotitalojen ja rivitalojen asukkaiden ajatukset kääntyvät ulkotiloihin – erityisesti terasseihin. Terassi voi olla täydellinen paikka rentoutua, viihdyttää vieraita tai yksinkertaisesti nauttia luonnon kauneudesta. Omakotitalon terassilasitus ja kehyksetön liukulasitus terassille tarjoavat elegantin ratkaisun, joka yhdistää sisä- ja ulkotilat saumattomasti, tuoden luonnon lähellesi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia säästä.

Miksi valita kehyksetön terassilasitus?

Esteetön näkymä, esteetön elämä

Kehyksettömän terassilasituksen suurin etu on esteetön näkymä, jonka se tarjoaa ulkoympäristöön. Voit nauttia aamukahvistasi auringonnousun aikaan tai ihailla tähtitaivasta yöllä, kaikki mukavasti omalta terassiltasi. Kehyksettömät lasit eivät ainoastaan tuo luontoa lähellesi, vaan myös parantavat kotisi ulkonäköä modernilla ja tyylikkäällä tavalla.

Täydellinen palvelu tai pelkkä toimitus – valinta on sinun

 

Ymmärrämme, että jokaisella on ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet terassilasitukselleen. Siksi tarjoamme joustavan valikoiman palveluita: voit valita täyden palvelun paketin, joka sisältää suunnittelun, mitoituksen, toimituksen ja asennuksen, tai voit päättää pelkästä toimituksesta, jos haluat toteuttaa projektin itse tai sinulla on jo valmiit suunnitelmat.

Paikallista osaamista, palvelua kaikkialla Suomessa

Vaikka toiminta-alueemme keskittyy vahvasti Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueille, tarjoamme palvelujamme asiakkaille ympäri Suomea. Meidän paikallisen osaamisemme ja laajan palveluverkostomme ansiosta olemme valmiita vastaamaan tarpeisiisi, oli kotisi sitten missä päin Suomea tahansa.

Valmistaudu tulevaan kesään

Älä anna Suomen vaihtelevan sään yllättää sinua tulevana kesänä. Omakotitalon terassilasituksen avulla voit maksimoida terassikauttasi, nauttien ulkotiloistasi aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Olipa suunnitelmissasi rentouttavia iltoja perheen kanssa tai viihdyttäviä kesäjuhlia ystävien seurassa, kehyksetön terassilasitus tarjoaa täydellisen ympäristön kaikkiin hetkiin.

Olipa mielessäsi terassilasituksen päivitys tai uuden asentaminen, me olemme täällä auttamassa. Toimimme koko Suomen alueella, tarjoten yksilöllisiä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi. Yhdessä voimme luoda juuri sellaisen terassin, josta olet aina unelmoinut.

Voit tilata Vivalon-liukulasipaketin myös ilman asennusta. Ota mitat, suunnittele värit ja pyydä meiltä tarjous.