Terassilasituksen lasivaihtoehdot

Valitse väri, luo tunnelma terassillesi

Valitsemalla joko kirkkaan, sävytetyn tai kuviolasin, voit määrittää ulkotilasi tunnelman – energisen valoisasta harmonisen rauhalliseen. Lasin väri ja pintakuvio vaikuttavat olennaisesti siihen, miten valo leikittelee lasin pinnalla ja tilassa.

 

Tutustu Vivalon Oy:n laajaan terassilasit-valikoimaan, josta löydät erilaiset liukulasit terassille. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat lasisävyt, olipa toiveenasi sitten syvän pronssinen, elegantti harmaa tai perinteisen kirkas lasi. Eri vaihtoehdot auttavat sinua luomaan juuri haluamasi ilmeen terassilasituksella. Luo kutsuva ja visuaalisesti miellyttävä ulkotila valitsemallasi sävyllä.

Tutustu myös terassilasien hintoihin verkkosivuillamme ja löydä täydellinen ratkaisu kotisi terassille.

Kirkas lasi

Kirkas lasi on ajaton ja kaunis valinta, joka sopii erinomaisesti kotiin tuomaan valoisuutta ja avaruutta. Sen luonnollinen, aavistuksen vihertävä sävy johtuu lasissa luontaisesti esiintyvästä rautaoksidista.

Satiinilasi

Satiinilasi tarjoaa yksilöllisyyttä ja tyylikkyyttä, sopien erinomaisesti tiloihin, joissa kaivataan sekä yksityisyyttä että valoa. Etsattu satiinilasi on hienostuneesti himmeä: toinen puoli lasista on samettisen pehmeä ja toinen sileä, tarjoten monipuoliset käyttömahdollisuudet. Lasissa esiintyy hieman vihertävä sävyä, joka johtuu rautaoksidista lasissa.

Väritön satiini ja kirkas väritön lasi

Kirkas väritön lasi ja väritön satiinilasi ovat valmistettu vähentämällä rautaoksidin määrää lasimassassa, mikä vähentää lasin vihertävyyttä. Tämä prosessi tekee lasista kirkkaamman ja värit toistuvat sen läpi puhtaampina ja eloisampina verrattuna tavalliseen kirkkaaseen lasiin tai satiinilasiin.

Harmaa lasi

Harmaa lasi on läpivärjättyä ja molemmilta puolilta sileää lasia, joka tuo tilaan ryhdikkyyttä ja tyylikkyyttä. Sen hillitty harmaa sävy vähentää valon läpäisyä, ilman ulkonäkymien rajoittamista.

Harmaa satiinilasi

Etsattu harmaa satiinilasi tarjoaa tyylikkään yksityisyydensuojan samalla kun sallii valon pehmeän kulkeutumisen tilaan. Sen himmeä pinta estää suorat näkymät, mutta ei tummenna huonetta liikaa, yhdistäen näin käytännöllisyyden ja visuaalisen viehätyksen.

Crepi lasi

Crepi lasi yhdistää läpinäkyvän kirkkauden koristeelliseen pintaan, joka tuo tilaan sekä tyylikkyyttä että ainutlaatuisuutta. Sen toinen puoli on koristeellisesti kuvioitu, tarjoten visuaalista mielenkiintoa ja taidokasta yksityiskohtaisuutta, kun taas toinen puoli on sileä, säilyttäen lasin klassisen eleganssin.

Estriado lasi

Estriado lasi erottuu sen elegantilla, raidallisella tekstuurilla, joka tuo tilaan sekä yksityisyyttä että visuaalisesti miellyttävän ilmeen. Raidat hajottavat valoa luoden pehmeitä kuvioita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan tilanjakajaksi, joka säilyttää huoneen valoisuuden. Sileä toinen puoli helpottaa lasin puhdistusta, yhdistäen käytännöllisyyden ja esteettisyyden tyylikkäästi.

Musta lasi

Läpivärjätty musta lasi on erinomainen valinta terassilasitukseen, tuoden tilaan syvää eleganssia ja voimakkaita kontrasteja. Sen läpinäkyvä, rikas sävy mahdollistaa rohkeiden väriyhdistelmien käytön ja tuo modernia tyylikkyyttä ulkotiloihin.

Pronssi lasi

Pronssilasi tuo ulkotilaan valon lämpöä sen läpivärjätyn pronssisen sävyn ansiosta. Tämä sävy vähentää häikäisyä. Pronssilasin syvä ja lämmin väri lisää ulkotiloihin esteettistä lämpöä ja mukavuutta.