Terassilasitus

TERASSILASITUS – monikäyttöinen lisätila kokonaispalveluna

Vivalon Oy:n terassilasitus kokonaisuus voi toimia niin toisena olohuoneena, kesäkeittiönä kuin kodikkaana kotitoimistona. Suojaisa lasitettu terassi on koko perheen viihtyisä tila – lisälämmittimien avulla voit nauttia terassilasituksesta myös kelien viilentyessä. Vivalon tarjoaa terassilasituksia mutkattomana täyden palvelun ratkaisuna yksilöllisiin tarpeisiin.

Terassilasituksen suunnittelussa tulee ottaa huomioon tilan esteettisyys ja toiminnallisuus sekä turvallisuuteen liittyvät seikat. Käytännössä terassilasitus kokonaisuus muodostuu lasikatosta sekä liukulaseista ja tarvittaessa joiltakin osin kiinteästä lasiseinästä.

Kestävä ja valoisa lasikatto

Lasikaton tulee kestää vaihtelevia sääolosuhteita, kuten lumen painoa ja voimakkaita tuulia, samalla kun se säilyttää kevyen ja huomaamattoman ulkonäkönsä.

Vivalon tarjoaa lasikatolle kaksi tyylikästä ja kestävää vaihtoehtoa:

    • Lämminhenkinen puurakenteinen lasikatto
    • Moderni alumiinirakenteinenlasikatto

Molemmat vaihtoehdot ovat karkaistua turvalasia, jotka kestävät suurtakin rasitusta.

Sivulle kevyesti avautuvat liukulasit

Lasikatoksen sivut suojataan Vivalonin kehyksettömillä liukulaseilla. Lasikaton ja liukulasien yhdistelmä mahdollistaa suojaisan tilan luomisen ilman, että joutuu tinkimään maisemanäkymistä ja luonnonläheisyydestä.

Kehyksettömät liukulasit integroituvat saumattomasti terassin kokonaisilmeeseen, tuoden tilaan valoisuutta ja avaruutta. Helppokäyttöiset ja kevyesti avautuvat liukulasit varmistavat terassin sujuvan ja käytännöllisen käytön kaikissa tarpeissa.

Lue lisää liukulasituksesta

Vivalon-terassilasitus – kun kotisi paras paikka on juuri sen ulkopuolella